Cursus 'Joggen voor gevorderden' te Kapellen

Wie wil er 10 kilometer lopen ? Na de reeks “Joggen voor Beginners”, starten wij begin september met het tweede deel van de actie “Start to Run”. De reeks “Joggen voor Gevorderden” – gericht op volwassen deelnemers – wordt in Kapellen georganiseerd door de Koninklijke Atletiekclub Kapellen in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst. In Kapellen wordt gestart op woensdag 12 september. Inschrijven kan vanaf maandag 20 augustus 2012.

In dit tweede deel van “Start to Run” is het de bedoeling om in 10 weken het uithoudingsvermogen van de deelnemers te vergroten. Op het einde van deze reeks zijn de deelnemers in staat om 10 kilometer aan één stuk op eigen tempo te joggen. Basisvereiste is wel dat men bij de start van deze reeks al in staat is om ongeveer een half uurtje of een 5-tal kilometer ononderbroken op eigen tempo te lopen.

De start in Kapellen wordt gegeven op woensdag 12 september en het project loopt over 10 weken, met begeleide trainingen telkens op woensdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste op in het gemeentepark. Elke begeleide training omvat info + training + stretchen. De deelnemingsprijs bedraagt 20 Euro (verzekering én deskundige begeleiding inbegrepen).

Voor inschrijvingen voor de cursus te Kapellen kan u vanaf maandag 20 augustus terecht op de Gemeentelijke Sportdienst te Kapellen (Christiaan Pallemansstraat 84 – 2950 Kapellen – tel. 03.660.67.60) of kan u ook ON-LINE inschrijven via de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen www.ackape.be. Uw inschrijving wordt pas definitief na inschrijving via de website of de Sportdienst in Kapellen én nà betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van KAPE of aan de kassa van het Sportcentrum.

Meer info over het project “Start to Run” – met verslagen en foto’s van de vroegere edities – kan u ook vinden op de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen : www.ackape.be.

Heb je al een half uurtje joggen in de benen en wil je dit verdubbelen ? Schrijf u dan snel in voor deze cursus “Joggen voor gevorderden”. Succes verzekerd !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder