Crossteam Engelen aan de slag tijdens vakantie

Tussen wat vakantiedagen door werden ook nog wat crosswedstrijden gereden door de gebroeders Engelen met op 15 augustus een BK op de keiheuvel te Balen, voor Steven waar heel de subtop aanwezig was en Steven een 31ste plaats behaalde en spijtig geen punten kon meepakken.

Op19 augustus een eerder afgelaste wedstrijd te Herzele waar Steven tweemaal 9de werd in de reeksen en ook in het dagklassement.

Op 26  augustus weer een BK te Orp Le Grand waar hij met een 14de een 0 en een19 plaats in de reeksen behaalde. Met als eindresultaat een 20ste plaats in het dagklassement en nog  9 punten kon behalen.

Dennis reed dan weer op19 augustus een VLM wedstrijd te Paal waar hij met 2 maal een 3de plaats in de reeksen weer goed was voor de 3de podiumplaats.

Op 26 08 stond Dennis aan de start te Kampenhout waar hij in de eerste reeks kreeg af te rekenen met een mechanisch probleem (batterij omploft) en pas 2 ronden later kon vertrekken. Toch werd hij nog als 11de afgevlagd. In de 2de reeks wist hij een 3de plaats te behalen wat hem een 8ste plaats opleverde in het dagklassement.

Op 02 september VLM te Dessel en voor Steven geen wedstrijd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *