Count Me In neemt fietseventbureau Surplace Sports over

boven: Niels Pellegroms, links: Maarten Dewachter, rechts: Wies Jaspers

Presentatie 2021-kalender: “Een brede waaier aan events het hele jaar door”

Event- en marketing agency Count Me In (Antwerpen) neemt nu ook eventbureau Surplace Sports over, gespecialiseerd in meerdaagse fietsevents. Count Me In bouwt zo in sneltempo aan een stevige portefeuille aan fietsevents. CEO Wies Jaspers is opgetogen: “Op deze manier halen we een pak expertise in huis op het vlak van meerdaagse fietsevents. We zijn trots om tegelijk onze kalender voor 2021 voor te stellen.”

“Niels Pellegroms en Maarten Dewachter van Surplace Sports hebben al meerdere jaren ervaring in het organiseren van leuke fietsweekends, zoals bijvoorbeeld de Ronde Van België”, vertelt Wies. “De jongste jaren begonnen we nauwer samen te werken en wisselden we ook regelmatig ervaringen uit. Zo groeide het idee om de krachten te bundelen. Aangezien onze events erg complementair zijn en onze visies sterk gelijk lopen, besloten we om de handen in elkaar te slaan. Zo kunnen we een heel jaar door een leuke variatie aan events aanbieden, en dat voor elk type fietser. De naam Surplace Sports zal gradueel verdwijnen en wordt opgenomen in Count Me In.”

Van beginner tot fanatiekeling
Ook Maarten is blij met deze zet. “Count Me In is op korte termijn een sterke naam geworden in het fietslandschap. Ze organiseren erg kwalitatieve ééndags fietsevents die heel populair zijn en steeds vrijwel onmiddellijk zijn uitverkocht. Met onze meerdaagse events betekenen we een mooie aanvulling op de kalender. Als je de kalender van 2021 bekijkt, zal je zien dat we een mooi aanbod hebben voor een breed publiek, van beginner tot fanatiekeling.”
Ook Niels is enthousiast om er een sterk verhaal van te maken. “Maarten en ik gaan de kar blijven trekken van de meerdaagse events. Voor deelnemers van onze bestaande events verandert er niets. Maarten en ik blijven het gezicht van de weekends. Zoals je op onze kalender kan zien, zijn er ook een reeks meerdaagse initiatieven bij gekomen. We kijken er enorm naar uit.”

Coronatijden
“Tot slot wil ik graag iedereen verwijzen naar onze website om de kalender eens te bekijken”, vertelt Wies. “In coronatijden is het moeilijk om te plannen, en mogelijks zal er nog geschoven moeten worden. Maar we gaan er voor zorgen dat elk evenement kan doorgaan, op welke manier dan ook, met de geldende maatregelen indachtig. Daarnaast sluiten we nieuwe initiatieven en pop-up events zeker niet uit”, aldus Wies.

Ondanks Corona zette Count Me In de afgelopen maanden serieuze stappen. Het nam de events Epic200 en Epic300 over en lanceerde met Café Copain een eigen koffie voor fietsers. Daarnaast lanceerde Count Me In ook het fietsrouteplatform “De Parcoursbouwer” waar fietsers kwalitatieve en up-to-date routes kunnen downloaden voor de gps. Voortaan zal Count Me In dus ook een reeks meerdaagse events gaan aanbieden.

Bekijk de kalender via www.countmein.cc

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder