Corry koning reikt derde single Ron van Hoof uit


Op 23 april a.s. zal tijdens het Brabantse wal festival de derde single van Ron van Hoof worden gepresenteerd. De uitreiking van de single gebeurt door niemand minder dan Corry Konings.
Ron begon zijn muzikale loopbaan zo’n 42 jaar geleden als zanger gitarist. Begin jaren 80 ging Ron op de Solo en hij kwam onder contract bij Johnny Hoes op het Telstar label. Hier kreeg hij de artiestennaam Ricardo toe bedeeld. Bij Telstar nam hij 4 singels op. Uiteindelijk besloot hij toch weer een band te starten, met de Naam “Ricardo en de Calypso’s” een band die in de jaren 80-90-00 veel bekendheid had in de regio en ver daar buiten.
5 jaar geleden eindigde de band in een Duo en enige tijd later stopte Ron met dit duo.
Eind 2015 besloot hij om zijn solo carrière weer nieuw leven in te blazen, hij schreef een nummer en nam zijn eerste singel op getiteld  ”het leven met jou”  die in maart 2016 uitkwam. Na deze singel besloot Ron te zoeken naar een andere studio en kwam uiteindelijk bij Wesco Productions in Zegge  terecht, bij Laurens van Wessel ( de drijvende kracht achter Frans Bauer).
Hier werd zijn tweede singel opgenomen, wederom een eigen tekst van Ron met de titel “de vrouw van mijn leven”.
De derde singel is een compositie van Laurence van Wessel, de bewerking hebben Ron en Laurens samen gedaan en uiteindelijk is er een vrolijk country achtig nummer uitgekomen, met een beetje de stijl van de bekend groep  “the  Mavericks”
En uiteraard ook weer voorzien van een spetterende  videoclip, met medewerking van TDC  (Total dance company) de clip is met een knipoog naar de sixties.
TDC maakte op dit nummer een  eigen danceact, en In een zeer toepasselijke omgeving werd op 8 April het eerste deel van de clip opgenomen samen met 5 mooie danseressen van TDC geheel in een sixties outfit. In de middag werd nog een deel opgenomen met een oldtimer. Het tweede deel van de clip wordt opgenomen bij MFC de Biezen in Putte met de jongere kinderen  van TDC, ook zij zullen dansend op de clip te zien zijn.
Tijdens de uitreiking op 23 April zullen de dames van TDC ook aanwezig zijn en hun spetterende dans vertonen tijdens het optreden van Ron van Hoof.
23 April bent u welkom in Hoogerheide in de Tent van het Brabantse wal festival. Vanuit Putte kunt u gratis met de bus mee rijden naar deze gezellige middag, waar ook Franky Valjo, Jan van Brabant, De Melando’s en Corry Konings te bewonderen zijn. Ron van Hoof verzorgt de presentatie deze middag.
Kaarten zijn te koop bij de bekende adressen, buskaartjes zijn gratis af te halen, bij aankoop van een ticket, bij: Primera Putte, Adrie Buijs van de KBO, of bij Ron van Hoof zelf. Kijk ook op www.ronvanhoofzingt.nl  en op Facebook
Boekingen  van Ron worden gedaan door VDM Produkties in België., bekend van het Belgische duo “De Melando’s”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder