Coronakronieken – Stabroek in lockdown

Het coronavirus COVID-19 houdt sinds halverwege maart 2020 iedereen in de ban. Het gemeentebestuur van Stabroek ging thuis werken. Het bezoek aan de balie kan enkel nog op afspraak. Ze leerden Teams gebruiken, wassen meer dan ooit de handen en ontsmetten ze, ze dragen ook in de gebouwen een mondmasker enzovoort…
Ook de dienstverlening voelt corona, met sportaccommodaties en seniorenlokalen die gesloten werden, activiteiten en evenementen die werden afgelast, kinderopvang die gereorganiseerd moest worden, enzovoort. 

Wat in de coronakronieken wordt opgesomd is maar een kleine greep uit de vele zaken die in Stabroek door corona veranderden.
Om deze veranderingen in kaart te brengen werd “De coronakronieken – Stabroek in lockdown” opgesteld. Het vertelt wat corona deed met onze organisatie, de werking en de dienstverlening, en wil zo een uniek tijdsdocument zijn van de periode van de lockdown, maart – juni 2020.
Aan de titel is “deel 1” toegevoegd. De strijd tegen het virus is nog niet voorbij, wellicht komt er dus nog een vervolg. 

Coronakronieken – Stabroek in lockdown

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *