Container voor papier en karton

In Kapellen kan je vanaf april 2017 je papier en karton aanbieden in een container. Het is niet verplicht om zo’n container te gebruiken. Je kan papier en karton nog steeds aanbieden in een kartonnen doos of samengebonden met een touwtje. Je koopt die container, 1 per gezin, aan bij de gemeente en bijgevolg wordt hij jouw eigendom. De maandelijkse ophaling van het papier en karton zelf blijft gratis. Je kan kiezen uit inhoudsmaten 120 en 240 liter.  Voor appartementsgebouwen kan er ook gezamenlijk een container van 1.100 liter worden aangekocht.
Voor een container van 120 liter betaal je eenmalig € 25, voor een container van 240 liter € 35. Een gezamenlijke container van 1.100 liter kost € 260. Je kan zo’n container voor het eerst buitenzetten bij de papier- en kartonophaling van 21 april 2017.
Hoe bestellen
Vul vanaf 1 februari 2017 het formulier ‘bestellen container papier/karton’ in via het e-loket op www.kapellen.be. Verdere info ontvang je dan via mail.  Beschik je niet over een computer? Dan kan je ook een container bestellen én betalen (cash of via Bancontact) aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130).
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder