CM investeert in haar dienstverlening in Kalmthout

CM investeert in haar dienstverlening: dinsdag 25 oktober opent het nieuwe CM-kantoor in Kalmthout haar deuren. CM-leden kunnen vanaf dan terecht aan de Kapellensteenweg 75 in Kalmthout. De openingsuren en het spreekuur van de dienst Maatschappelijk werk blijven ongewijzigd.
Telefonisch is het kantoor nog steeds te bereiken op het nummer 03 620 17 00. Van donderdagnamiddag 20 oktober tot en met maandag 24 oktober is het oude CM-kantoor aan de Kapellensteenweg 191 gesloten voor verhuis. Vanaf dinsdag opent het CM-kantoor dan op de nieuwe locatie. Op dezelfde locatie komen ook de nieuwe Assist Thuiszorgwinkel en de afdeling van het Wit-Gele Kruis.
Met de dubbele werking van CM-direct en CM-contact blijft CM daarnaast een snelle service bieden aan haar leden. CM-direct staat voor info en administratie via de CM-bus, CM-website en CM-mail. Kortom: snelle, eenvoudige communicatiemiddelen die het leven van de leden gemakkelijker maken en de CM-dienstverlening verbeteren. CM-contact staat voor persoonlijk en verregaand advies door een CM-consulent. Op de kantoren, tijdens de openingsuren of na afspraak, krijgen leden dus een steeds betere, snellere en vooral meer persoonlijke dienstverlening, precies op maat gesneden.
Vijf manieren om CM te contacteren
CM-direct: voor een vlotte administratie:
– CM-website: www.cm.be
– CM-bus: alle adressen zijn beschikbaar op de website www.cm.be

CM-contact: voor persoonlijk advies:
– CM-contactcenter: tel. 03 221 93 39
– CM-kantoor: de volledige lijst van de kantoren met openingsuren vindt u op www.cm.be

Meer info: CM-kantoor Kalmthout – Martine Van den Broeck – Tel. 03 620 17 00 – Fax 03 620 17 08 – E-mail : cmkalmthout@cm.be – www.cm.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *