Club La Pipe – The Final Edition!

Jawel! Het is wederom zover…

Na een oeverloos welles-nietes-spelletje raast de kogel nogmaals door de spreekwoordelijke kerk.
Op zaterdag 26 november 2011 poot Club La Pipe voor de vierde en laatste keer z’n tent neer in Stabroek, de hometown van Bar/Brasserie La Pipe! En we keren terug naar onze eerste liefde, daar waar het allemaal begonnen is : de oude bierhangar van de familie Vandermolen, op de Dorpsstraat 63 in Stabroek.
Wat eigenlijk allemaal gestart is als een hersenspinsel aan de toog na een lange dag werken is op zeer korte tijd uitgegroeid tot een geweldige clubavond voor jong en oud . Al vanaf de tweede editie barstte dit concept uit zijn voegen en beslisten we vorig jaar om het eens groots aan te pakken toen conservenfabriek Picolo ons ondernemerspad kruiste.

Een event van zo’n omvang organiseren, was –toegegeven- toch een maatje te groot voor ons…
Dat deed ons beslissen om ons te focussen op datgene wat echt belangrijk is: onze brasserie waar we dagelijks proberen de mensen te verrassen met dagverse producten in ons gekend enthousiaste kader.

Maar stilletjes bleven we op onze honger zitten en wilden we  doodgraag stoppen op het spreekwoordelijke hoogtepunt.
Dat zou deze laatste editie moeten worden in onze veilige thuishaven Stabroek onder deze naam. Napels zien en sterven! Alvorens we onze sloffen aan de haak hangen, gaan we er nog één keer een fameuze lap op geven, kortom, een party  comme-il-faut,  La-pipe waardig ! Verwacht gerust een state-of-the-art licht- en geluidsspektakel, fantastische dansmuziek in elkaar gedraaid door heel wat schoon draaitafelgeweld en nog zoveel meer…

Voor de 4de Club La Pipe keren we terug naar de plaats waar het allemaal ooit begon, de oude bierhangar pal in het centrum van Stabroek, ongeveer 60m lang en 30m breed, die wordt omgebouwd tot een gezellige dimly lit club à la Fabric in Londen, Fuse in Brussel of Petrol in Antwerpen?
Vroeger het zenuwcentrum van brouwerij Vandermolen, nu de uitgelezen locatie voor Club La Pipe. Dit kan alleen maar luidkeels toegejuicht worden. Grijp nu je kans om deze geweldige plaats je nieuwste dansschoenen te testen.
Verwacht je aan een industriële sfeer opgesmukt met heel wat hedendaagse interieurtoetsen en technologieën. Het wordt een trip in Factory-style, maar dan downtown Stabroek. Een echte aanrader voor al wie het echte clubleven wil opsnuiven in het Noorden van Antwerpen.
En dit doen we niet alleen. We laten ons bijstaan door echte kenners in hun vak, jonge entrepreneeurs van het eerste uur die hun kennis maar al te graag met ons willen delen !
Het licht en geluid wordt weer verzorgd door D-Events, meesters in het creëren van de juiste industriële sfeer en met de juiste geluidsinstallatie zorgen ze voor de juiste vibe om je nieuwste dansmoves tentoon te spreiden!
Onze VIP-ruimte wordt dit jaar mee uitgedacht door Deevie Vermetten, de hoofddesigner achter het label Fermetti en Atelier Belge, een designlabel met als basis een collectief van Belgische ontwerpers. Elk ontwerp wordt uniek ontworpen en geproduceerd binnen de Europese grenzen. Vakmanschap is meesterschap.

LINE-UP:
La Pipe residents Marcin vs Nik Jackelson:   21.30 – 23.00 u
Laston & Geo:  23.00 – 01.00 u
Trash Radio classix deejayset :  01.00 – 03.00u
La Pipe residents Marcin vs Nik Jackelson :  03.00 – 04.30 u
Ons kleine broertje La Pipe d’Anvers neemt de catering op zich die avond en wil aan de hand van enkele Antwerpse hapjes laten proeven wat ze allemaal in hun mars hebben. Ze serveren lekkere & eenvoudige hapjes en gaan jullie smaakpapillen proberen te verwennen als geen ander!
Info: Tijs van langenhove:  GSM: 0477 26 65 22    –    E-mail: info@lapipe.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *