Club Kalmthout zomert’ pakt uit met grote namen

vlnr. Schepen voor cultuur Silke Lathouwers, Stefan Beyers en Joris Dekkers. ©Gemeente Kalmthout’


KALMTHOUT – De zomer komt eraan en Club Kalmthout pakt opnieuw uit met een gevarieerd vrijetijdsprogramma in de heidegemeente. “We bieden een hele zomer lang een mooie mix van voorstellingen. Daarmee maken we ons motto ‘Cultuur naar ieders goesting’ meer dan waar”, vertelt schepen voor cultuur Silke Lathouwers.


Voor jong en oud
“We konden mooie namen strikken voor Club Kalmthout Zomert”, zegt Joris Dekkers van Club Kalmthout. “We starten met ‘Annelies kijkt rond’ op 24 juni. Het wordt een verrassende avond waarvoor Annelies Brosens een programma uitwerkte met drie voorstellingen: een wandeling met gids, Johan Petit in een spiegeltent en een optreden van Annelies zelf met Kalmthoutse muzikanten. Dat alles op en rond domein Diesterweg.”
“Daarnaast bieden we enkele grote evenementen zoals het familiefestival DIESTER., Feest op het Marktplein met onder meer Mama’s Jasje, Jelle Cleymans en Evert van The Voice van Vlaanderen. De terugkeer van het legendarische Jazz op de Hei vult het programma verder aan”, aldus Stefan Beyers, programmator bij Club Kalmthout.


Van rap tot klassiek
“Het is echt een brede waaier die we aanbieden. Zo zakt STIKSTOF met Zwangere Guy af naar Club K, maar evengoed is er voor de liefhebbers van klassiek een pianoconcert met Lester Van Loock in de kerk van Heide. Het belooft een fijne culturele zomer te worden in Kalmthout”, besluit Joris Dekkers.
Je vindt alle info over Club Kalmthout Zomert op www.clubkalmthout.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *