Club Kalmthout pakt opnieuw uit met toppers van formaat op ‘Feest op het marktplein’

©Tanja Schoutens

KALMTHOUT – Op maandag 14 augustus pakt Club Kalmthout, het cultuurprogramma van de gemeente, opnieuw groots uit. Het gratis muziekevenement ‘Feest op het Marktplein’ brengt jaarlijks heel wat Kalmthoutenaren én inwoners van nabije gemeenten op de been. Dit jaar is dat niet anders. Met nationale kleppers als Mama’s Jasje, Jelle Cleymans, Evert en M.I.A. belooft het opnieuw een spectaculaire editie te worden.

Dit jaar verwelkomt de gemeente Mama’s Jasje, een van Vlaanderens bekendste muziekgroepen. De band scoorde de ene hit na de andere in de jaren ’90. Inmiddels zijn Peter en co weer helemaal terug van weggeweest. Dankzij het Nederlandstalige repertoire kan iedereen de grootste hits uit volle borst meebrullen. Ook Jelle Cleymans, bekend als zanger, acteur, presentator én liedjesschrijver, tekent present. Hij verdiende ruimschoots zijn sporen in de Vlaamse showbizz met rollen in Spring, als Ketnetwrapper én als musicalacteur in verschillende producties, zoals Daens en ’40-’45. Ook als zanger behoort hij tot de absolute top in de Vlaamse muziekscene.

Ook lokaal talent wordt op de bühne verwacht. ‘Onze’ Evert is niet immers alleen bekend van zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen, maar ook op en top Kalmthoutenaar. Zijn eerste debuutsingle ‘Hard to let me go’ werd bijzonder goed onthaald bij het publiek. Benieuwd om hem aan het werk te zien in zijn eigen gemeente. De Nederlandstalige cover- en partyband M.I.A (Mortelmans in Akse) sluit de avond af. Deze band brengt een repertoire met een vette knipoog naar de Nederlandstalige rockscene.

Dit evenement wordt gratis aangeboden door de gemeente Kalmthout. Iedereen is hartelijk welkom om mee te komen genieten en er een topfeest van te maken.

Feest op het Marktplein is een gratis evenement dat doorgaat in de Pastoor Pastoor Weytslaan z/n, 2920 Kalmthout en start om 18 uur. Om 18.30 uur treedt Evert op. Om 19.30 uur is het de beurt aan Jelle Cleymans, gevolgd om 21 uur met Mama’s Jasje. M.I.A. sluit om 23 uur het feest af.


I

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *