Clics Toys gaat voor grootste Clicformers-bouwwerk ooit op Wuustwezels Dreamfestival


Bouw mee en steun goed doel VZW 22q13
Clics Toys wil op zondag 24 juni, tijdens het Dreamfestival bij de Kruisweg in Wuustwezel, in samenwerking met de VZW 22q13, een nieuw wereldrecord behalen. Het Belgische bedrijf, dat sinds 2001 educatief constructiespeelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden op de markt brengt, hoopt het grootste Clicformers-bouwwerk ooit te maken. Eentje met maar liefst 50.000 blokjes. En jij kan hierbij helpen.
Iedereen kan blokjes kopen en de opbrengst ervan gaat naar het goede doel VZW 22q13, dat werd opgericht door de familie Van de Locht – Konings. Hun dochter lijdt aan het Phelan-McDermid deletie syndroom, een genetische aandoening die zich in de meeste gevallen uit in onder andere een algemene ontwikkelingsachterstand en moeilijke communicatie en mobiliteitsproblemen.
Je blokje bijdragen doe je via www.dreamfestival.be/dream-bouwrecord. Het bouwwerk, dat in elkaar wordt gestoken door de BLO-school Berkenbeek uit Wuustwezel, wordt tentoongesteld op zondagnamiddag 24 juni in het Sportcomplex Kattegat/Wuustwezel.
Made in Belgium
Zowel Clics als Clicformers, die gebruikt worden voor het grootse bouwwerk, zijn volledig made in Belgium. En niet alleen de blokjes worden in de fabriek in Wuustwezel geproduceerd, maar ook een groot aantal Clics-verpakkingen (emmertjes, boxen, kokers) worden ter plaatse zelf gemaakt. Clics-blokjes worden verdeeld in ongeveer 40 landen over heel de wereld. Sinds begin 2017 worden ook de gloednieuwe Clicformers verdeeld. Deze verbeterde blokjes worden verspreid in 60 landen in samenwerking met de Koreaanse partner Gymworld, het bedrijf achter Magformers. Clicformers is een joint-venture van de 2 bekende speelgoedmerken Clics en Magformers. Deze laatste was overigens Speelgoed van het Jaar in 2015.
Bouw je eigen bouwwerf met Clicformers!
Deze Clicformers Bouw Set (Construction Set) is de favoriet van alle bouwers in spé. Met de 49 bouwblokken en 25 accessoires van deze set maak je je eigen bouwmachines. De Clicformers-bouwmachines zijn stoer en robuust, precies zoals het moet om te kunnen overleven op een bouwwerf. Met deze Clicformers-set bouw je een graafmachine, een betonmixer, een bulldozer, een laddertruck, een kraanwagen of een vrachtwagen. Meer heb je echt niet nodig om je bouwwerken tot een goed einde te brengen. De bouwmachines zien er levensecht uit met hun bewegende onderdelen. Ze prikkelen de creativiteit en de verbeelding en laten kinderen helemaal opgaan in een rollenspel. De Bouw Set (Construction Set) van Clicformers is goed voor uren educatief speelplezier en is volledig compatibel met alle andere Clicformers-speelsets. Kinderen bouwen met Clicformers aan hun motorische en cognitieve ontwikkeling. Spelend leren was met andere woorden nog nooit zo leuk. Deze verpakking bevat een stap voor stap handleiding voor het bouwen van alle Clicformers-bouwmachines, maar met wat verbeelding bouwen kinderen makkelijk hun eigen Clicformers-creaties. Zo bouwen kinderen letterlijk aan hun toekomst!
http://www.clicstoys.com – http://www.dreamfestival.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *