Cirque@taque zet Hof De Bist opnieuw in vuur en vlam

De 19de editie van het gratis muziekfestival Cirque@taque belooft alweer een voltreffer te worden. Op zaterdag 12 augustus zullen de duizenden bezoekers in Hof De Bist aan de Veltwijcklaan, kunnen genieten vanaf 13.50 uur van een uitgelezen line-up, samengesteld door de kernmedewerkers van het festival. Oordeel zelf : het hoofdpodium wordt achtereenvolgens ingenomen door Mermaid, Subway City, Airplane, DVKES en als hoofdact De Mens, gevolgd door DVTCH NORRIS en The Whatevers. Vooraf is er vanaf 12.15 uur Disco Coloro voor de kinderen.
De organisatoren voorzien ook een tweede podium, de dj stage @tmosphere, waarop een tiental dj’s het best van zichzelf zullen geven van 14 tot 1 uur ’s nachts. Bovendien is er randanimatie van 12 tot 18 uur waar zowel peuters als gepensioneerden in de watten worden gelegd en waar de dorstigen en hongerigen terecht kunnen om de inwendige mens te versterken,
Nog op te merken : er werd in de Ekerse brievenbussen een zéér verzorgde brochure gedropt waarin zowel organisatie als optredende artiesten voorgesteld worden. Puik werk ! (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *