Chiro Don Bosco Putte-Grens viert 75 jarig bestaan

Op zaterdag 7 mei viert Chiro Don Bosco Putte-Grens feest nav. het 75 jarig bestaan,  en dat mag geweten zijn!
In 1936 werd de chiro Putte opgericht onder de noemer van het patronaat. En dit jaar mogen zij dus 75 kaarsjes uitblazen en laten zij dit niet zomaar voorbij gaan en hebben een feestelijk programma in elkaar gestoken.
De feestelijkheden starten op 7 mei met om 13 uur een viering in de Sint Dionysiuskerk te Putte. Om 14 uur  een feestelijke stoet met leden, ouders, leiding, oud-leiding, sympathisanten … naar het lokaal gelegen in de Pannenhoefdreef. Ook voor de minder mobiele mensen zal gezorgd worden voor vervoer naar het lokaal met paard en koets. De Koninklijke Fanfare Verbroedering van Putte zal de optocht muzikaal begeleiden.
Om 14.30 uur wordt een gratis receptie aangeboden in het lokaal (Pannenhoefdreef) met aansluitend tentoonstelling en kinderanimatie. Tussen 17 en 19 uur kan men genieten van een bivakmaaltijd met keuze uit spaghetti, frikadellen met kriekjes, wortelpuree met hamburger en typische desserten, voor 5 euro per persoon. Inschrijven is wel noodzakelijk.
Als afsluiter van de feestdag wordt er tussen 19.15  en 19.45 uur een “Bonte ring met zangstonde” gehouden.
En om het geheel helemaal feestelijk af te sluiten kan je nog eens uit de bol gaan op de fuif die start om 20 uur in het lokaal of je kan nog even napraten in de tent.
Inschrijven voor de bivakmaaltijd moet voor 26 april 2011 bij Matthias Van Look, Veldstraat 75 te Putte of bij Dieter Verwimp, Harklaan 12 te Putte.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *