Chefs Koopvaardij goochelen met mosselen op mosselkotter

Op dinsdag 27 september komt de mosselkotter, BRU19, naar Brussel. Speciale gasten aan boord zijn chefs Wouter Van Tichelen en Tim Meuleneire van restaurant De Koopvaardij in Stabroek. Na een succesvolle Mosseltour in Nederland wil de Zeeuwse mosselsector België op een andere manier kennis laten maken met hun zilte lekkernij.
De mosselkotter doet dinsdag 27 september Brussel aan en ligt ’s avonds aan de Heembeekkade (t.h.v. de Royal Yachting Club) aan het Kanaal Brussel Charleroi. Van 18u00 tot 20u00 is iedereen van harte welkom aan boord van de BRU19 om mosselen te proeven. Mosselkweker Leen de Keijser geeft uitleg over dit op-en-top natuurproduct en bereidt ze op de klassieke manier. Chefs Wouter Van Tichelen en Tim Meuleneire van restaurant De Koopvaardij gaan hun favoriete mosselrecept bereiden.
De Mosseltour maakt deel uit van de Nationale Mosselweek, die gehouden wordt van 26 september tot en met 2 oktober. De mosselkotter BRU 19 zal tijdens zijn Belgische tour stops maken in Brussel & Antwerpen.
Info: tel. 0031-113 579056 of gsm: 0031-6 19935009, e-mail: nkoert@mosselkantoor.nl.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *