CD&V Ekeren trekt volop de kaart van de jongeren!


CD&V gaat met districtschepen voor jeugd Tamara Heynen (52) als lijsttrekker naar de districtraadsverkiezingen. Ze wordt in de top 5 bijgestaan door 3 geëngageerde jongeren en oud-districtschepen Freddy Wens. Op de tweede plaats staat Jeroen Van den Bergh (32). Stéphanie Broosus (28) staat op drie en de top vijf wordt afgesloten door Sofie Franken (28). Op de vierde plaats vinden we oud-districtsschepen Freddy Wens (70). Eerder werd al gecommuniceerd dat Bert Van den Bossche (54) de lijst zal duwen.
Intussen wordt ook de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma. CD&V wil de Ekerse mobiliteit uitbouwen. Met onder andere een shop & go-zone op het Kristus-Koningsplein, deelfietsen en -scooters gaan we voor mobiliteit op maat van de Ekerenaar!”
Verder zetten we verder in op een goede dialoog met de jeugd! Dit is belangrijk om een ambitieus en gevarieerd aanbod op maat voor elke leeftijd aan te bieden. Dit geldt trouwens ook voor senioren: een optimale dienstverlening in combinatie met een vlotte communicatie leiden tot gelukkige Ekerenaars.
Met een mix van jeugdig enthousiasme en ervaring wil CD&V Ekeren verder mee besturen in district Ekeren. “We gaan samen voor Ekeren, waar iedereen zicht thuis voelt en willen hier vanuit het bestuur mee aan werken” zegt lijsttrekker Heynen.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *