Campagne "Met Belgerinkel naar de winkel" van start

belgerinkel stabroek

schepen Liesbeth Verhaert (3de van rechts) ondersteunt de actie en kwam per fiets naar het startmoment aan het AC te Stabroek

 
[Not a valid template]
Van  30 april tot en met 4 juni 2016 organiseert de gemeente Stabroek opnieuw de campagne “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Met deze campagne worden de klanten van de handelszaken in Stabroek aangemoedigd om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Zo draagt de actie op verschillende vlakken bij aan de leefbaarheid van de gemeente.
Klanten die te voet of met de fiets winkelen, worden door de deelnemende handelaars beloond met een Belgerinkel-lot met unieke code. De loten kunnen online geregistreerd worden en daarnaast in de Belgerinkel-boxen gedeponeerd worden op publieke plaatsen (bakkers, milieudienst gemeentehuis, de 2 bibliotheken). Op die manier maken inwoners dubbel kans om een prijs te winnen uit de nationale en uit de lokale prijzenpot met o.a. geschenkenmanden, bongobons en een fiets.
Het gemeentebestuur zette de actie extra in de kijker met het startmoment op zaterdag 30 april aan het AC in de Dorpsstraat te Stabroek. Fietsende of winkelaars die te voet boodschappen deden werden getrakteerd op een koffie, fruitsapje en een chocolaatje. Voor de kinderen waren er ook enkele leuke gadgets voorzien.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *