Cameratoezicht aan vrijetijdscluster gevraagd

ZANDVLIET – Carina Stark (N-VA) maakte tijdens de raadszitting van 28 juni melding van een incident in het Armenstraatje en vroeg aan Carl Geeraerts om camerabewaking te voorzien.

“In de nacht van 21 op 22 juni zijn er in het armenstraatje, waar het jeugdhuis, de evenementenhal, de fanfare Verbroedering en Zandvlietsport zijn gevestigd, vandalen aan het werk geweest. Een raam bij Zandvliet sport werd ingeslagen, de ketchupflessen daar aanwezig werden leeggespoten over het voetpad, de rijbaan en in de brievenbus van de fanfare,” aldus Carina. “Gezien dit een straat is waar weinig of geen woningen aanwezig zijn is hier ook weinig of geen sociale controle van de omwonende. Er zijn tevens ook al wel klachten geweest van hangjongeren in het speeltuintje dat grenst aan Zandvlietsport.”

Carina Stark vreest dat het niet bij dit ene incident zal blijven en roept op tot realisme. “Om vandalen te kunnen pakken zou het misschien wel een hulp zijn om in deze straat een camera te voorzien. Kan dit eventueel bekeken worden door het district samen met de politie?” vroeg ze aan de districtsburgemeester.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *