Cadeaudagen bij Oxfam-Wereldwinkels

STABROEK – In december organiseren de Oxfam-Wereldwinkels hun jaarlijkse cadeaudagen. Een Oxfam-cadeau is lekker, handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen … Je geeft een attent cadeau waarbij je keer op keer een producent én de planeet een plezier doet. Bovendien zijn er dit jaar tal van wijnen in promotie die je in de wereldwinkel kan komen degusteren. Klanten genieten van 15% korting bij aankoop van twee dezelfde wijnen. Die mogen ze kiezen uit een selectie van 6 wijnen en 2 schuimwijnen.

Genoeg confectiesokken en ‘made in China’-prullaria gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op Vinted gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven? Gedaan ermee, daar kan je iets aan doen! Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkels.

“Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling,” aldus Eric Valencyns.
Kom inspiratie opdoen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit tijdens de Oxfam

Cadeaudagen
26e geschenkenbeurs gaat door in Zaal Moorland Stabroek (organisatie: Noord-Zuid raad Stabroek). Oxfam-Wereldwinkel Stabroek zet de deuren van zijn Cadeaudagen open op zaterdag 3 december van 11 tot 21 uur en zondag 4 december van 10 tot 17 uur. Je vindt er cadeaus, ingrediënten voor je feestmenu en wijnen voor elke smaak.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.