Buitenlocatie De Schelde gaat open

Nog even wachten en dan gaat heet buitengebeuren van de vroegere "jongensschool" (hier nog in uitvoering) open.
Nog even wachten en dan gaat heet buitengebeuren van de vroegere “jongensschool” (hier nog in uitvoering) open.

Op woensdag 8 juni wordt tussen 16 en 18 uur, de nieuwe buitenlocatie van vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet feestelijk geopend. Dit in aanwezigheid van het districtscollege.
Vrijetijdscentrum De Schelde opende in februari de deuren. Nu wordt het speelterrein, de parking en de buitenbar officieel geopend. De toestellen op het speelterrein zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Er is een schommel, torentje met glijbaan en brug voorzien in het gedeelte met valdemping. Op het gras staat een veerwip, carrousel en een huisje met kleine glijbaan.
Op de parking in grastegels is er plaats voor 31 auto’s waarvan twee plaatsen zijn voorbehouden voor mindervaliden. Bewoners mogen de parking gebruiken voor buurtparkeren. De parking gaat open vanaf zaterdag 25 juni. Er is ook een fietsenstalling voorzien met 54 plaatsen.
Vanaf midden juni opent vrijetijdscentrum De Schelde een gezellige buitenbar met lampjes, strandzand en lekkere drankjes. Een aantal evenementen zullen, als het weer het toelaat, buiten doorgaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder