Bring a smile bracht bezoek aan U.Z. van Gent

BAS-dag-2


Bring a smile, de vzw van schrijfster Sophie Van Den Bergh (auteur van het boek “Alleen haar zusje kan haar redden”) en Kim Van Oncen (presentatrice op Life!tv),  heeft op donderdag 11 april 2013 een bezoekje gebracht aan de zeer zieke kindjes in het UZ in Gent.
Zij hebben op de twee verdiepingen in het UZ van Gent waar de ernstig zieke kinderen liggen (vierde en vijfde verdieping) een bezoekje gebracht met dozen vol cadeautjes voor de twee afdelingen in het algemeen. Dan werden er in alle kamers afzonderlijk prachtige cadeaus afgegeven door een paar BV’s. En deze waren niet van de minsten. 3M8S hadden voordat ze het voorprogramma van Justin Bieber vanavond verzorgen tijd gemaakt om elke kamer binnen te gaan met cadeaus. Daarna hebben ze op elke afdeling twee nummers gespeeld. Verder was ook peter van de vzw, Commissaris Migraine, weer met vol enthousiasme en overtuiging aanwezig. Meter Lyndsey Pfaff moest verstek geven door een reis met het gezin, maar heeft Bring a smile vanop een afstand zeker en vast gesteund. Dit werd gecompenseerd door de twee knotsgekke clowns Sus en Klus (vertolkt door de zoon van Sonja Kimpen, Niels De Jonck en zijn kameraad Antoinne Hollants).
Verder was deze dag niet mogelijk zonder de hulp van tal van vrienden, familie en sympathisanten die allemaal hun steentje bijgedragen hebben tot het fantastische resultaat.
De kinderen hebben een dagje afleiding en een SMILE gekregen en daar draait het bij Bring a smile om. Hier zullen ze nog lang over kunnen praten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.