Brasschaatse Radio Omroep herleeft met live-uitzending vanop Winterdorp

brologo
27 november 1986 was D-day voor BRO de Brasschaatse radio omroep. Toen werd er overgeschakeld van 102.4 mhz. naar 105.2 mhz. De originele uitzendvergunning werd zeer toevallig tijdens opruimingswerken gevonden in het gebouw Veldstraat 9. Met speciale dank aan Godevaart Eykerman om dit te overhandigen, een uniek document!
 
Nu 30 jaar later laten we met tal van collega’s uit die tijd even alles herleven.  Maak het radio maken van 30 jaar geleden terug mee op zaterdag 17 december met een live-uitzending vanop het winterdorp van Brasschaat.
Vanaf 13u maken we terug radio zoals toen, met een radiostudio als 30 jaar geleden. Vinyl-platen en de echte cassettedecks om de jingles van BRO uit die tijd te draaien. 30 jaar BRO op 105.2, vergeet gedurende enkele uren alle digitale toestanden en kom radio kijken in de tent van het winterdorp Brasschaat aan de rand van het gemeentepark vanaf 13u tot 22u.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder