Brasschaat wint de ‘sporters beleven meer’ award 2019

Brasschaat werd samen met 40 andere steden en gemeenten uit onze provincie door Sport Vlaanderen gehuldigd in een feestelijke belevingsavond. Brasschaat ontving  de ‘sporters beleven meer’ award 2019.

Ook in 2019 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse steden en gemeenten uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. Wie erin slaagde om vijf van de zeven voorgestelde uitdagingen tot een goed einde te brengen, mag zich een jaar lang #sportersbelevenmeer-gemeente noemen.

41 steden en gemeenten uit de provincie Antwerpen engageerden zich om minstens vijf van de zeven uitdagingen tot een goed einde te brengen: een G-sportinitiatief organiseren, inwoners stimuleren om op een originele manier foto’s op sociale media te delen, gezinnen aan het sporten krijgen, de maand van de sportclub coördineren, schoolsport promoten, een belevingsactiviteit in de natuur op poten zetten en werken rond sporten op het werk. 34 gemeenten slaagden in hun opzet, waaronder Brasschaat.

In 2020 gaat de Brasschaatse sportdienst verder met haar missie om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, …. Sporters beleven meer!

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *