Brasschaat met zeven bands in rockrally Kamp Noord

Ondertussen een begrip in de muziekwereld rond Antwerpen en de noorderkempen: de intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord. De jaarlijkse competitie wisselt af tussen een wedstrijd voor dj’s en dan weer live bands. Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. Brasschaat is dit jaar goed vertegenwoordigd met maar liefst zeven deelnemende bands.
2017 is opnieuw een ‘bandeditie’ met een line-up van beginnende bands en ervaren rockers die streven naar eeuwige roem in de regio. Deze week werden de namen van de genomineerde deelnemers bekend gemaakt. 30 bands uit negen verschillende gemeenten nemen het op in vier voorrondes. Brasschaat is goed vertegenwoordigd met maar liefst zeven deelnemende bands. De geselecteerde Brasschaatse bands zijn: BLARE, Crimson Clouds, Neighbours, Ten-O-Five, Zigz, Furism en Bleak.
“Ik wil iedereen oproepen om onze Brasschaatse bands mee te komen steunen. De eerste afspraak is op 18 februari in jeugdhuis HobNob voor de voorronde” zegt schepen van jeugd Niels de Kort (CD&V). “Half maart volgen de halve finales en op 28 april is de finale in Kalmthout.”
“Naast een mooie wedstrijd voor jong talent, willen we met Kamp Noord een poule aanbieden van jong lokaal talent aan organisatoren. In het verleden zijn al verschillende bands terechtgekomen op diverse podia. Met de gemeente programmeren we ook enkele groepen op onze wijkconcerten” zegt schepen van jeugd Niels de Kort (CD&V).
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder