Brasschaat Fiesta Europa

Fiesta Europa
 
[Not a valid template]
Van vrijdag 3 t/m zondag 5 juni vond in het park van Brasschaat “Fiesta Europa” 2016 plaats. Specialiteiten uit heel Europa niet enkel beperkt tot gastronomie. Streek- en artisanale producten, lederwaren, zepen, edelstenen, houtsnijwerk, textiel enz., teveel om op te sommen.
Dit gevarieerd aanbod kon in het verleden reeds rekenen op een trouw en talrijk publiek. De standhouders komen steeds uit hun land van herkomst hetgeen deze markt een echt Europees en persoonlijk karakter geeft.
Na een uitgebreid internationaal en overheerlijk ontbijt werd het startschot gegeven voor een meer dan geslaagd weekend. Ook vzw Toerisme Brasschaat toonde onze eigen streekproducten. De nieuwe wandel- en fietskaarten kregen ruime aandacht net zoals de plaatselijke bieren en honing.
Live muziek, proeverijen, animatie voor de kleinsten, uitgebreid zonneterras, maar vooral een zomerse sfeer aangevuld met smakelijke gerechten.
Niettegenstaande de slechte weersvoorspellingen kwam het publiek massaal naar het Brasschaats gemeentepark. Zondagavond net voor het afsluiten werd Brasschaat overdonderd door een korte onweersbui maar de echte liefhebbers hielden vol met rond 19u toch een zonnige afsluiter.
Tot editie 2017!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder