Braderij en Dorpsdag op 4 juni te Ekeren

De organiserende middenstandsvereniging Ekers Winkelcentrum rekent op een zonnige en vooral droge zondag 5 juni want al te vaak werd in het verleden het met veel zorg samengestelde programma in de war gestuurd door de weergoden.  Hopelijk zijn die de organisatie gunstig gezind zodat van 10 tot 18 uur alle activiteiten kunnen baden in een zomerse sfeer.
Naar verluidt schrok voorzitter Rik Bossuyt zich vorige week evenwel een hoedje toen de voorziene noodcontainers van ING op een niet-afgesproken plaats werden neergepoot op het Kristus-Koningplein, vlak vóór frituur ‘De Markt’.  Dat ongelukkig initiatief kan evenwel niet beletten dat de braderij/dorpsdag opnieuw een topper zal worden, zowel wat deelnemers als wat muzikale attracties betreft.  Onder leiding van Lou Roman zal zijn Band niemand minder dan r&b-artiest Brahim en schlagerkoningin Laura Lynn begeleiden, een ‘perfect present’ voor Ekerenaars en bezoekers uit andere oorden.  De organisatie kreeg steun van district, Ekerse verenigingen, cultuurcentrum en Feestcomité.
Zoals al jaren gebruikelijk is, zet wijkcomité Bosgeestenbuurt simultaan met de braderij een openluchtrommelmarkt op in de driehoek Geestenspoor, Kannekenslaan, Driehoekstraat.  (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder