Boek over 50 jaar Revalidatiecentrum Noorderkempen

WUUSTWEZEL – In Revalidatiecentrum Noorderkempen kunnen kinderen met complexe ontwikkelingsstoornissen terecht voor gespecialiseerde diagnose en multidisciplinaire revalidatie. De vzw Revalidatiecentrum Noorderkempen heeft een professioneel team dat bestaat uit artsen, psychologen, maatschappelijk assistenten, logopedisten, kinesitherapeuten, ergotherapeuten en ondersteunend personeel.

Het revalidatiecentrum werd opgericht in 1972. Begin oktober verscheen het boek “Denken, durven, doen”. In dat boek beschrijft Louis Bogaerts, medestichter en 40 jaar directeur, 50 jaar werking van het revalidatiecentrum. Het is een boeiend verhaal geworden waarin de auteur een gedetailleerde beschrijving geeft van het ontstaan en de groei en de impact van het centrum, onder meer geschetst in het kader van de voortdurende veranderende wetgeving en gestaafd met originele documenten en illustraties.

Info: 03 669 96 64, info@revalidatiewuustwezel.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder