BMW Meeusen schenkt babyracers aan kwetsbare kinderen

Zaakvoerder Stijn Meeusen met de babyracers

Vandaag schonk BMW Meeusen uit Kalmthout 4 babyracers aan OLO VZW en CKG Dennenhuis.  BMW Meeusen schenkt dit bewust in deze Sinterklaasweek aan de meest kwetsbare in onze samenleving namelijk kinderen!  

“Zo kozen we zéér bewust voor OLO VZW welke als centrum een ondersteuning en begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met hun gezin met zeer uiteenlopende noden, gaande van weinig intensief aan huis tot zeer intensief residentieel” zegt zaakvoerder Stijn Meeusen. “Daarnaast namen we contact op met CKG Dennenhuis welke opvang en begeleiding biedt aan gezinnen met kinderen van 0 tot en met 12 jaar waar de opvoeding vastloopt of dreigt vast te lopen.
Ons speelgoed, welke we speciaal bij de Sint besteld hebben kan en mag dienen om de kleinste in de dit verhaal een ontspannend en zorgeloos moment te geven! Eveneens willen wij de lokale zorgsector en dus het personeel dat hier aan het werk is, hiermee een warm hart onder de riem steken in deze bizarre periode.  Wat zij in deze periode doen met veel passie en gedrevenheid naar kinderen toe heeft ons doen beslissen om hier een klein steentje toe bij te dragen. Wij zijn er dan ook zeker van de zowel de kinderen al zij hier veel plezier aan zullen beleven!”, aldus Stijn.

OLO Brasschaat (www.olo.be) – CKG Dennenhuis (www.zorgbedrijf.antwerpen.be/jeugdzorg/onze-centra/dennenhuis)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *