Bijzonder kerstconcert met Lissa Lewis

Alexander Dielen mocht samen met Lissa een duet zingen.

STABROEK – Vorig jaar ging Stay Events de uitdaging aan om coronaproof een kerstconcert te brengen met de Stabroekse artieste Lissa Lewis. Alles was geregeld om binnen de geldende maatregelen een geslaagd optreden te houden. Toen kwam echter de tweede lockdown en moest alsnog alles stil gelegd worden.

Maar niet getreurd voor de vele fans die al een ticketje hadden besteld, werd zondag 19 december 2021 de dag waarnaar zij al zolang hadden uitgekeken. Zowel in de namiddag als ’s avonds was het puur genieten van de mooie stem van Lissa Lewis. Geen toeters en drums maar enkel piano, gitaar begeleidde de zangeres.Zaal Moorland vulde zich met fans van de zangeres, die het akoestisch kerstconcert wilden bijwonen. Onder muzikale begeleiding van pianist Alain Verresen en gitarist Laurens Van Wessel bracht Lissa bekende en minder bekende liedjes die de kerstsfeer uitstraalde. Naast zangeres en bakker is Lissa ook muzieklerares. “Ik doe dit met veel liefde en plezier, ik vind het fijn om het jonge volkje de zangtechnieken aan te leren. Onder onze leerlingen hebben we wel wat talentjes. Zo is er Alexander Dielen uit Berendrecht. Hij mocht al optreden in Daens en is geselecteerd voor de Sound of Music”. Helaas zijn de voorstellingen voor de musical uitgesteld. Maar Lisa Lewis nodigde de jonge knaap uit om met haar een duet te zingen. Van een leuke verrassing gesproken!Zowel de organisatie Stay Events en het team van Lissa waren heel blij en tevreden dat zij samen het kerstconcert in elkaar konden steken. Hopelijk komt er volgend jaar een vervolg op “De bijzonder kerst met Lissa Lewis”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder