Nieuwe voorzitter en ondervoorzitter bij Ware Gans Lillo

Lillo – Bij aanvang van het gansrijdersseizoen kondigt de Ware Gans van Lillo bestuurswijzigingen aan. Dennis Aendekerk wordt de nieuwe voorzitter, terwijl Brett Keuppens de rol van ondervoorzitter op zich neemt, als opvolgers van Hugo Van Meir en Frans Keuppens.

Op zaterdag 3 februari organiseerde de Ware Gans van Lillo een ledenvergadering en nummertrekking ter voorbereiding op hun aankomende gansrijderseditie. Tijdens deze bijeenkomst maakte het bestuur bekend dat er een verschuiving in het leiderschap plaatsvindt. Dennis Aendekerk, die al sinds 2010 lid is van het bestuur en sinds 2015 de rol van penningmeester vervult, treedt in de voetsporen van zijn nonkel Hugo Van Meir als voorzitter. Frans Keuppens geeft de functie van ondervoorzitter door aan zijn zoon, Brett Keuppens, die al sinds 2014 in het bestuur zetelt.

Dennis Aendekerk, vijfvoudig koning en in 2022 tot keizer gekroond, heeft zijn sporen verdiend binnen de vereniging. De nieuwe ondervoorzitter, Brett Keuppens, heeft reeds in 2019 als koning zijn bekwaamheid bewezen. De Ware Gans eerde zijn ontslagnemende (onder)voorzitter. Hugo Van Meir was sinds 1999 voorzitter van de vereniging, in datzelfde jaar werd hij ook koning. Frans Keuppens, die al in 1978, 1979 en 1980 als koning diende, werd in 1981 officieel bestuurslid en behaalde in 1989 zijn vierde koningstitel.

“We hopen de fakkel waardig te kunnen overnemen van Frans en Hugo. Het zal niet altijd evident zijn, daar zijn we ons bewust van. We zijn dan ook heel vereerd deze positie te mogen invullen. We kunnen Frans en Hugo niet genoeg bedanken voor de afgelopen jaren van hun onvoorwaardelijke inzet”, klinkt het bij Brett en Dennis.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *