Bestuurder aangetroffen in het bezit van 29 dosissen cocaïne

BRASSCHAAT – Op 12 januari, omstreeks 23u, controleerde de interventiedienst van de lokale politie Brasschaat een voertuig met Belgische nummerplaat in de Hanoteaulei te Brasschaat.
De bestuurder (°2000, Antwerpen), die een nerveuze indruk maakte, overhandigde de inspecteurs enkele individueel verpakte dosissen cocaïne. Bij een nauwgezette doorzoeking van het voertuig, werd in totaal om en bij de 20 gram cocaïne gevonden, verpakt in een 30-tal individuele dosissen. De speekseltest wees uit dat de verdachte onder invloed was van verdovende middelen. De verdachte werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

Drugs en de overlast die daarmee gepaard gaat is een prioriteit in het zonaal veiligheidsplan 2020-2025 van de politiezone Brasschaat. Dit betekent dat alle afdelingen binnen het politiekorps hierop actief werken. Enerzijds zetten we in op preventie via projectwerking binnen de Brasschaatse scholen. Anderzijds wordt repressief opgetreden door de organisatie van controleacties en door zeer actief te controleren op druggebruik in het verkeer.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *