Beste Kalmthoutse Starter van 2020

Open Vld Kalmthout wil lokale starters meer in de kijker zetten, daarom organiseren ze een wedstrijd ‘Beste Kalmthoutse Starter van 2020’. Een onafhankelijke jury zal een laureaat selecteren en die wint een prijs ter waarde van 200 euro. Zeker in dit moeilijke jaar is het nodig lokale startende ondernemingen te ondersteunen.
Startte je in 2020 met een onderneming in Kalmthout of startte je ergens anders een onderneming, maar ben je woonachtig in onze mooie heidegemeente? Dan maak je kans. Je kan jezelf inschrijven door een mail te sturen naar startervankalmthout@openvldkalmthout.be met ten minste volgende informatie: bedrijfsnaam, ondernemingsnummer, omschrijving bedrijfsactiviteit, motivatie om deel te nemen en contactgegevens. Je kan ook volgend formulier invullen: https://forms.gle/6qbVwYsauJgbdjU59. Doe dit voor 14 februari 2021.

Onafhankelijke jury verdeelt mooie hoofdprijs
Een onafhankelijke jury bestaande uit Caroline Donnet (ondernemer en voorzitter winkelvereniging van Heide), Katleen Vander Veken (ondernemer en bestuurslid Bosduin vzw) en Ruben Focketyn (begeleider van startende jonge ondernemers binnen een project van JH Govio) zal dan een verdict vellen. Op basis van een eerste screening zullen er drie kandidaten geselecteerd worden die een korte pitch zullen houden. Op basis daarvan wordt een winnaar gekozen. De winnaar krijgt de keuze uit een opleidingscheque ter waarde van 200 euro of een jaar lidmaatschap van BC De Noorderkempen.

Gewoon zelf doen
Eerder in 2020 stelde Open Vld Kalmthout tijdens de gemeenteraad voor om Kalmthoutse starters beter te ondersteunen, zeker in deze moeilijke periode. Een van de voorstellen was een wedstrijd organiseren ‘Starter van het jaar’. Het bestuur was positief over de voorstellen, maar ondernam niet meteen actie. Daarom dacht Open Vld Kalmthout: we doen het gewoon zelf!

Reglement: https://drive.google.com/file/d/1CkkqgiH8CKrr5trgvXlG3vCtPpLV8UF8/view

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *