Benefietconcert met romantische liedjes en gezangen

Brasschaat is reeds jaren verbroederd met Bad Neuenahr-Ahrweiler. Beide comités werken zeer nauw samen. Ditmaal  organiseren zij een benefietconcert met optreden van het koor Trivium Cantans uit Brasschaat en  het Kammerchor Bad Neuenahr-Ahrweiler uit de zustergemeente met aan de piano Anna Sigalova.  Tijdens het concert, dat doorgaat op zaterdag 21 mei in de St. Antoniuskerk te Brasschaat, brengen zijn romantische liedjes en gezangen van Johannes Brahms, Robert Schumann, Béle Bartok …  o.l.v. Ulrike Ludewig en Fernande Van de Spiegle.  Inkom is gratis! Donaties gaan naar TeJo (Therapeuten voor jongeren ons nauw aan het hart)
TeJo is officieel gestart in Brasschaat op maandag 9 mei. Daar kunnen jongeren hun verhaal kwijt. Ze worden onthaald door iemand met ervaring en worden geholpen door opgeleide therapeuten. In Brasschaat hebben we zo maar 10.000 jongeren die schoollopen en daar zijn heel wat jongeren met problemen bij. Dat kan gaan over pesten, relatieproblemen, negatief zelfbeeld, angst, stress, en zo meer, daarom is de start van TeJo zo belangrijk, daar ze aan die jongeren een warm onthaal biedt en naar gepaste oplossingen zoekt.
Jullie kunnen TeJo steunen door naar de voorstelling te gaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder