Belgische kampioen Stijn Huys op veldrit aan Ravenhof te Putte

 

 

Wielerclub Stabroek organiseert ism. het gemeentebestuur en Koninklijke Edegem Bicycle Club op zaterdag 24 september,  veldritten aan het Ravenhof te Putte.
De bosrijke omgeving rond het kasteel zorgt voor het perfecte parcours. De weersomstandigheden  zullen de koers bepalen. Ofwel krijgt men een modderig parcours ofwel liggen de stroken er als een zandbak bij.
Dit jaar komt Stijn Huys, Belgisch kampioen Elite z/c aan de start evenals de gebroeders Dieter, Hendrik en Laurens Sweeck.
De amateurs en Masters A komen aan de start om 11.15 uur. Om 12.15 uur is het de beurt aan Masters B en C. Om 13.15 uur starten de internationale nieuwelingen. Om 14.15 uur: Internationale Juniors + dames. De reeks veldritten wordt afgesloten om 15.15 uur met de internationale Beloftes en Elites z/c.

De organisatie laat weten dat de wedstrijden “mogelijk” een kwartier vroeger kunnen zijn.

Katastroof
Om het vijfjarig bestaan van de veldritten aan het Ravenhof te vieren, voorzien de inrichters om 16 uur als extra, nog een optreden van Katastroof.

Wij geven vrijkaarten weg. Stuur voor dinsdag 20 september een mailtje naar redactie@publipolder.be en misschien kan je mee genieten van de veldritten

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *