Beir-Total strikt grote namen voor 2-daagse festival editie

KAPELLEN – Het is bijna zover! Op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei zal het Festival Beir-Total voor de 4de keer plaatsvinden. Als primeur zal er dit jaar niet 1 maar 2 dagen gefeest worden.

Naast uitbreiding met een extra dag is er deze keer ook een VIPdeck waar de bezoekers kunnen genieten van een exclusieve ervaring. De verhoogde en overdekte ruimte biedt een prachtig uitzicht over het festivalterrein met eigen bar, catering en toiletvoorzieningen.
De organisatie pakt deze editie uit met een enorme line-up samengesteld voor alle doelgroepen. Zo zijn er namen zoals Pat Krimson, Robert Abigail, 5NAPBACK, 1984, Makasi, DJ
F.R.A.N.K en vele anderen.
Beir-Total staat bekend om zijn diverse muziekgenres en dat is dit jaar niet anders. Van dance en house tot techno en R&B, er is voor elk wat wils. Dit maakt het evenement geschikt voor jong en oud, en zal het ongetwijfeld een geweldig weekend worden.


“Wij zijn verheugd om onze 4de editie te vieren met een uitgebreid programma en een extra festivaldag. We hebben dit jaar sterk geïnvesteerd in het VIP-deck om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. We zijn erg trots op onze line-up en kijken uit naar twee dagen vol plezier, dansen en feesten met alle festivalgangers”, aldus de organisatie. De kaartverkoop voor het Festival Beir-Total is al begonnen, dus wees er snel bij om dit fantastische avontuur niet te missen!
Info en tickets: www.beirtotal.be/festival

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *