Battle der Essense jeugdverenigingen

De jeugdraad van Essen kwam met het idee om ‘De battle der Essense jeugdverenigingen’ op te starten. Alle jeugdverenigingen die aangesloten zijn bij de jeugdraad nemen het tegen elkaar op tot er één kampioen overblijft.
De klassieke jeugdverenigingen (4 chiro’s, 2 scoutsen, 2 KLJ’s en de KSJ), maar ook de Essense tienerwerking (JOW), het Jeugd Rode Kruis, de speelpleinwerking, vzw  Azimuth (organisatie Borderbeats), de Ronde van Essen (stuurgroep Jeugdraad), de stuurgroep van De Roefel en het dagelijks bestuur van de jeugdraad gaan de strijd aan! Elke maand vindt er een ‘battle’ plaats, waarna er 2 kwartfinales zullen zijn en één finale in oktober 2012.
Eerste battle op woensdag 14 december 2011
Woensdag 14 december om 20.00 uur staan de eerste twee verenigingen al tegenover elkaar. Het strijdtoneel vindt telkens plaats op het jeugdheem Deken Verbist. Door allerlei proeven waarbij kracht, strategie, kennis van jeugdwerk en speltechnieken worden getest, zullen telkens twee afgevaardigden van Scouts Essen Centrum en Chiro Onze Lieve Vrouw zich aan elkaar moeten meten. Een gezonde mix van denk, doe en ludieke proeven vormen de uitdaging.

Meer info?
Een verslag hiervan, met enkele leuke foto’s, verschijnt tweemaandelijks in het tijdschrift ‘Het Ei’ van de jeugdraad dat aan alle jeugdwerkers in Essen bezorgd wordt.
Contacteer de jeugddienst van de gemeente Essen voor alle informatie.

Jeugddienst Essen,   jeugd@essen.be , 03 670 01 32

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *