Bart Verdeyen neemt afscheid van Polderdistrict

Cultuurvertegenwoordiger Bart Verdeyen neemt in een persmededeling afscheid van het Polderdistrict. Hij doet dat als volgt: “Vanaf 1 september 2014 maak ik na bijna 10 jaar de overstap naar een andere job binnen de stad. Ik verlaat dus mijn vertrouwde plek als cultuurantenne van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo voor een nieuwe uitdaging en een werkplek dichter bij huis. Ik laat jullie achter in goede handen bij mijn opvolgster Laura Wouters die vanaf begin september haar intrek neemt op het Vrijetijdscentrum De Schelde. Laura en ik lopen nu en dan al even dubbel, zodat ik alle lopende dossiers gaandeweg aan haar kan overdragen. De dienstverlening blijft dus verzekerd!”.
“Rest er mij enkel jullie te bedanken voor de jarenlange samenwerking en de vele leuke momenten. Mogelijk treffen we elkaar nog op één van de edities Muziek in de Wijk te Berendrecht.”
Bart Verdeyen heeft zich al die tijd ingezet voor het Polderdistrict. Wij danken hem daarvoor en wensen hem het beste toe voor de toekomst. (SDL)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder