BAEKMA fv Ekeren keert met een hoop medailles terug naar Ekeren

EKEREN – Zondag 13 november was er een delegatie van de World Taekwondo afdeling van BAEKMA fv uit Ekeren aanwezig op de Taekwondo-Hapkido Academy’s Seo Cup 2022 te Heerlen Nederland.

Het was een kleine delegatie, Dimi Fissers (duivel-doet-al van de club), de familie Breidenich: Jens, Amber & Mare, en Alfred Laseure als jurylid.  Het werd zoals steeds een aangenaam weerzien met familie Seo, die alles ter plekke regelden.  In bijzonder de Koreaanse Grootmeester Seo zelf, voorzitter van de Academy, en technisch directeur bij BAEKMA.   Hans Bolders instructeur en leerling van Alfred van Mudo Putte NL was ook aanwezig met een delegatie en hijzelf als jurylid.

De getoonde disciplines waren: Stijloefeningen Taekwondo (Poemsae) individueel en in team, gevolgd door hoogtesprong met voorwaartse schop, dieptesprong (Hapkido val) met voorwaarts gerolde val en tenslotte de breektesten. In dit geval gasbeton blokken doormeppen met hand of vuist.

BAEKMA fv Ekeren ging met een hoop medailles terug naar Ekeren, een toffe prestatie voor het kleine team, en zeker onze 2 jeugdigen. En bovendien kregen ze nog deelnameattest getekend door GM Seo himself !

Hierbij een overzicht van de behaalde medailles

Poemsae individueel (stijloefening):

– Mare Breidenich – categorie wit-geelgroen t/m 10jaar – 1ste plaats

– Amber (haar zus) – categorie wit-geelgroen 11 t/m 14 jaar – 3de plaats

– Jens (de papa) – categorie groen-rood 15+ – 1ste plaats

Poemsae synchroon:

– Mare, Amber & Jens – categorie groen-rood – 3de plaats

Timeo Ap Chagi (hoogtesprong):

– Mare – categorie t/m 10jaar – 2de plaats

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder