AZ Klina verrast patiënten en bezoekers met muziek

BRASSCHAAT – Wie de komende weken in AZ Klina moet zijn, kan wel eens verrast worden door mooie muziek. Een gitarist, een cellist, een accordeonist en een violist zullen er op verschillende data en locaties spelen rond de kerstperiode. Het ziekenhuis wil zo patiënten, bezoekers en medewerkers extra verwennen met een vleugje muziek.

AZ Klina wil naast kwalitatieve zorg ook rust en ontspanning brengen naar haar patiënten en medewerkers. Daarom zet het ziekenhuis in op muziek. Naast muziek in de inkomhal, gaan er ook optredens door op de verpleegafdelingen in campus Klina en in de cafetaria van revalidatiecampus De Mick. AZ Klina wil met dit soort initiatieven voor heel wat mensen in het ziekenhuis een verschil kunnen maken.  

De optredens kwamen tot stand door een samenwerking tussen AZ Klina en Helen Chen van Music4U, een organisatie die livemuziek naar zorginstellingen brengt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder