AZ Klina te Brasschaat breidt uit

Maandag 17 januari startte het gemeentebestuur met een reeks wijkvergaderingen. Wijk Centrum stond traditiegetrouw eerst op de agenda. De vergadering startte met een toelichting door Herman Roelants, directeur van Klina. Het ziekenhuis ondergaat in 2011 een aanzienlijke utibreiding.
Vleugel voor radiotherapie en dialyse
De laatste jaren is de tewerkstelling in Klina gestegen met 175 eenheden, een bloeiend bedrijf dus.  AZ Klina werkt samen met andere ziekehuizen om bedden in te schakelen en patiënten op deze manier mee op te vangen.
Het Brasschaats ziekenhuis heeft daarom behoefte om uit te breiden. Op de huidige parking van de spoedafdeling plant het ziekenhuis een uitbreiding met een vleugel waar men terecht kan voor radiotherapie en dialyse. Ook lokalen voor de spoedgevallendienst en een technische ruimte worden er ondergebracht. De in- en uitrit van het ziekenhuis blijft langs de Augustijnslei en wordt niet aangelegd via de Prins Kavellei.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder