Avontuurlijke tieners leven zich uit op Fort Fiësta

STABROEK – Voor de zevende maal vond Fort Fiësta plaats in het fort aan de Abtsdreef te Stabroek. Het tienerevenement werd georganiseerd door de districten Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Ekeren en de gemeentes Kapellen en Stabroek. Samen met Stafort zorgden zij op vrijdag 5 april voor een spectaculair programma vol avontuur voor jongeren van 12 tot 17 jaar.

De weergoden waar de tieners niet echt goed gezind, maar dit weerhield de echte avonturier er niet van om de verschillende uitdagingen aan te gaan.

Ruim 300 tieners namen deel aan een waaier van avontuurlijke activiteiten die Stafort aanbiedt.  Tom Callens van Stafort vindt het een prima samenwerking met de jeugddiensten, zo leren zij de werking van Stafort ook beter kennen.
Het terrein, opgedeeld in verschillende speelzones, bood een breed scala aan spannende activiteiten, van klimmuren tot touwparcours, boogschieten, ….  voor elk wat wils. Ervaren instructeurs stonden klaar om de jonge avonturiers te begeleiden.   Het  slechte weer in de voormiddag, met als gevolg een overvloed aan slijk, zorgde ervoor dat de ritjes met de buggy een aangepaste route kregen, om het vastrijden in de modder de vermijden. De andere activiteiten konden gewoon doorgaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *