Avontuurlijke avondwandeling zeescouts De Kludde

Het is bijna weer zover. Op zaterdag 26 februari 2011 organiseren de Reders van seascouts Kludde voor de 8ste maal hun avondvullende wandeling . Tijdens de vorige editie hadden we een 90 tal enthousiaste deelnemers die de avontuurlijke tocht durfden aanvangen. Hun doel was proberen de juiste weg te vinden , via bos- en landelijke paden, door middel van het oplossen van opdrachten. Naar jaarlijkse traditie hadden zij tijdens hun speurtocht de mogelijkheid om op één van de controleposten te genieten van versgemaakte soep. Na enkele uurtjes puzzelen en stevig stappen in de vrije natuur werden zij opgewacht op het eindpunt en mobiel verder gebracht tot op de seascoutsbasis waar ,voor de liefhebbers ,nog de alom geroemde spek met eieren werden voorgeschoteld.
Dus voor al diegene die het aandurven is dit het moment . U surft even naar www.seascoutskludde.be en daar vindt u sfeerbeelden van vorig jaar en de mogelijkheid om in te schrijven voor 22 februari 2011. Na bevestiging komt u op zaterdag 26 februari 2011 tegen 19u naar de seascoutsbasis gelegen in de Derdeweg 3 te Zandvliet. Tot dan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder