ATF chauffeurs voor 1 dag filmacteurs

ZANDVLIET – In 2021 bestelde ATF in 5 nieuwe vrachtwagens. Maar de levertijden… waren enorm lang en wee moesten er erg lang op wachten. In januari werden ze dan eindelijk geleverd. En hoe…

Wat vooraf ging..

Het is de gewoonte bij ATF dat de chauffeurs mee aan tafel gaan om de juiste keuze te maken bij een nieuwe investering. Zij zijn immer specialist op hun vakgebied en onze ATF vrachtwagens hebben allemaal een vaste ATF-chauffeur. Deze keer werd er samen gekozen voor Volvos.
4 sterk bouwvoertuigen 6×6 die ook om te bouwen zijn als vrachtwagen oplegger combinatie en 1 zuigwagen.

Voor ATF is dit een nieuwe merk keuze. Échte ATF – kenners weten nog dat zij in de jaren ’70 bekend waren van hun bijzondere Tatra kipwagens. Toen fantastische vrachtwagens die sterk waren in het grondverzet.

werken in de jaren ’80

Begin jaren ’90 heeft ATF de overgestapt gemaakt naar de meer gekende merken. Dan kwam de dag in januari dat de maar liefst 5 vrachtwagens werden geleverd. Daar moeten we toch een speciaal momentje van maken samen met onze chauffeurs.   Chauffeurs werden opgetrommeld en mochten hun beste acteer talent boven halen.

Een hele middag spendeerden we aan de opnames van een leuk filmpje over de komst hun nieuwe vrachtwagens. Maandagavond 30 januari was het dan zover. Alle ATF chauffeurs werden uitgenodigd om de Avant première  bij te wonen van: Are Five Volvos Better????

Vervolgens sloten we samen af om de acteer kunsten na te bespreken met een lekker etentje.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder