ATF 60 jaar de juiste weg – jubileumfeest uitgesteld naar 2021

Een interactieve opleidingsdag én dan nog eens Coronaproof

“We hadden ook de ‘gemakkelijke weg’ kunnen kiezen en dit jaar niets doen. Maar ATF zou ATF niet zijn, indien ze niet net zo lang blijft zoeken tot ze wél de ‘juiste weg’ gevonden heeft”, zegt zaakvoerster Mieke Frijters.

“De teamsfeer én de motivatie van de medewerkers boosten is in deze bijzondere tijd meer dan ooit mijn verantwoordelijkheid als werkgever.
Je voelt dat iedereen het mentaal niet zo gemakkelijk heeft. Ik moet het u niet uitleggen zeker? Iedereen wil eindelijk weer eens iets leuk beleven, iets positief, iets om naar uit te kijken. Zodat je ’s avonds thuis ook eens iets anders hebt te vertellen dan alleen maar de ‘corona verhalen’.”

Wat is het geworden?
ATF bestond dit jaar 60 jaar. “We konden er geen feestjaar van maken, daarom vonden we het tof om toch nog rond dit thema iets uit te werken.
Je mag het gerust weten: bij het ATF-team zijn er wederom uren, dagen, weken voorbereidingen aan vooraf gegaan. Maar deze keer – in saaie coronaweekenden – kwam dat eigenlijk wel zeer gelegen.
Eindelijk een toffe afleiding! En wat heb ik plezier beleefd aan de voorbereidingen: Trial-teaser opnemen, instructie filmpjes maken voor de dag zelf, oude foto’s van vroeger zoeken en daarbij kwamen veel herinneringen naar boven”, aldus Mieke Frijters.

Vrijdag 18 december gingen we dus terug in de tijd, vandaar het thema ‘Back to the future’.
Door middel van een roadbook reden onze ATF-werknemers langs enkele ATF-werven van de afgelopen 60 jaar. In het roadbook stond steeds gemarkeerd wanneer men een vroegere werf passeerde met daarbij de bijhorende historische foto’s van deze werven. En uiteraard stonden er grappige ATF-anekdotes en weetjes van vroeger in beschreven. Écht leuk om te lezen.

Voor onze ATF-ers was er ook nog een bijkomende vragenlijst op te lossen tijdens de route waarbij ze een prijs konden winnen. Deze vragen gingen over de omgeving waar ze passeerden. Over de ATF-iconen die in pensioen zijn moesten ze weetjes en typische uitspraken juist kunnen toewijzen, en hun foto’s van jaren geleden herkennen.
Bijkomend hadden we een blad vol met logo’s van onze klanten waarbij er steeds een stukje van het logo ontbrak. De vraag was of zij daar de juiste naam bij het logo van onze ATF-klant konden benoemen.
Klik hier voor een korte impressie van de dag.

Denk jij nu: ‘Ach wat leuk, dat zou ik ook wel eens willen doen tijdens deze saaie corona-periode – of de kerstvakantie’. Dat kan!
Klik op deze link, en download het roadbook onderaan op de pagina. Rij vervolgens naar het adres ATF, Achter ’t Hof in Zandvliet en volg vanaf onze poort aan de achteruitgang de ‘bolleke pijl-route’.
Het is een zeer gevarieerde route door dorpjes, wijken, polders, haven en prachtige waterlandschappen. Neem zeker een hapje en een drankje mee voor onderweg. Er zijn mooi plekjes waar je onderweg kunt stoppen.
De totale rijtijd van de route is ongeveer 4 ½ uur.

“Wil je de route niet rijden, maar ben je wel heel benieuwd naar de verhalen en anekdotes van ATF, download via deze link ook het roadbook, en dan wens ik je veel leesgenot”.
Onze ATF-ers waren er in ieder geval laaiend enthousiast over, en bij hun aankomst kreeg ik sinds lange tijd weer heel véél lachende enthousiaste gezichten te zien.
En daar doe je het toch voor?”, besluit Mieke Frijters

“Verder wens ik je gezellige feestdagen, en het beste voor 2021, veel rij- een leesplezier mocht je mee ‘Back tot the future’ willen gaan met ATF”.

In ons magazine van 25 december lees je de geschiedenis van het succesvolle Aannemings- en Transportbedrijf Frijters.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder