Asfaltwerken Grote Molenweg Stabroek

grote molenweg

Vanaf 8 augustus tot 19 augustus: geen doorgang voor het verkeer in Grote Molenweg wegens herstellingswerken en plaatsen van nieuwe toplaag asfalt.

De asfalteringswerken (aanleg nieuwe slemlaag en herstellingen aan de weg) in Grote Molenweg worden uitgevoerd in de periode van maandag 8 augustus tot en met in principe vrijdag 19 augustus. Tijdens de werken zal de Grote Molenweg afgesloten tussen +/- 7u00 en 17u00. Voor en na de werkuren is verkeer en parkeren door bewoners toegelaten (behalve waar het door herstellingswerken onmogelijk is).Indien bewoners leveringen verwachten of werken aan hun woning laten uitvoeren in deze periode, gelieve dit te melden aan de dienst gemeentewerken via een mail gemeentewerken@stabroek.be of telefonisch 03 210 11 43. Er kunnen vervolgens afspraken gemaakt worden.
De uitvoeringstermijn bedraagt zonder tegenslag 10 werkdagen. Er wordt gestart met het affrezen van de huidige toplaag. Gevolgd door herstellingen op meerdere plaatsen. Geasfalteerd wordt in principe op de 10de werkdag. De werken zijn weersafhankelijk, indien het regent schuiven de asfaltwerken op. Tijdens de uitvoeringsperiode zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.
Omleiding doorgaand verkeer tussen Hoevenen en Stabroek: wordt ingesteld via Kleine Molenweg.
De Lijn: de Lijnbussen zullen Grote Molenweg en een gedeelte van Dorpsstraat in deze periode niet bedienen, ook hier wordt de omleiding ingesteld via Kleine Molenweg.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder