Asfalteringswerken Zoutestraat in Zandvliet

ZANDVLIET – In de Zoutestraat vernieuwt het district de toplaag van het asfalt. Deze werken starten op donderdag 9 maart en duren tot en met vrijdag 17 maart.

De toplaag van het asfalt wordt vernieuwd vanaf de Zandvlietse Dorpstraat tot de De Keyserhoeve. Vanaf de Zandvlietse Dorpstraat tot de Walenhoek worden er ook fietssuggestiestroken aangelegd aan beide zijden van de straat.

Ter hoogte van het kruispunt Zoutestraat/Walenhoek worden betonstraatstenen opgebroken, een nieuwe fundering aangebracht en asfalt aangelegd. De betonstraatstenen, die na de nutswerken werden aangelegd in het asfalt aan de pare zijde van de straat, worden verwijderd. Hier wordt door aannemer VHP Wegenbouw ook een nieuwe fundering en asfalt aangelegd.

Doorgaand verkeer volgt een omleiding via de Zandvlietse Dorpstraat.

Bussen van De Lijn volgen de hieronder vermelde omleiding: Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutstraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.

Er worden vervanghaltes voorzien in de Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van de: Antwerpsebaan, Berendrechtsvoetpad, Zoutestraat

copyright: District Berendrecht/Zandvliet/Lillo

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder