Asfalteringswerken Dorpsstraat Stabroek

Dorpsstraat onbereikbaar van vrijdag 17 september tot en met zondag 19 september voor asfaltering en wegmarkering

STABROEK – Vanaf vrijdagavond 17 september om 18u tot en met zondagnamiddag 19 september is de Dorpsstraat volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Zowel de zijstraten van de Dorpsstraat als de kruispunten met Abtsdreef, Picoloplein en de Grote Molenweg zijn onderbroken en lopen dood aan de Dorpsstraat. 

Tijdens dit weekend krijgt de Dorpsstraat – als de weersomstandigheden gunstig zijn – haar nieuwe toplaag in asfalt en definitieve wegmarkeringen.

verkeersomleiding
Van vrijdagavond tot zondagnamiddag kunnen ook bewoners de Dorpsstraat niet oprijden. Heeft u uw wagen nodig? Dan vragen we u vriendelijk om uw wagen buiten de werfzone te parkeren. Te voet of met de fiets kan u de Dorpsstraat wel passeren.

Om Laageind of Hoogeind te bereiken, rijdt verkeer om via Oud Broek of de Grote Molenweg (bereikbaar via de Lassonhoflaan) en de A12.

De winkelzone Picoloplein is in het weekend bereikbaar via de Conservenweg. Verkeer rijdt zowel in als uit langs de Conservenweg. De winkelzone is dus enkel bereikbaar via Laageind komende vanaf de A12.

Hieronder vind je een plan met de routemogelijkheden. Je vindt dit ook terug onder ‘actuele hinder’ op wegenenverkeer.be/stabroek

Info over de Lijn vind je via de website van de Lijn

Let op! Als regen spelbreker is, schuiven de asfalteringswerken opnieuw op naar een ander weekend.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *