April is de maand van de markt

HOEVENEN – Van 1 tot 30 april 2023 organiseert de gemeente Stabroek de ‘Maand van de Markt’. Daarbij wil zij de wekelijkse markt op het Frans Oomsplein in Hoevenen extra in de kijker zetten en steken hiermee de lokale marktkramers een hart onder de riem.

Winkel op de markt en maak kans op mooie prijzen!
Koop je graag lokaal en wil je onze wekelijkse markt steunen? Deze maand maken bezoekers kans op tal van leuke prijzen. Bij iedere aankoop op de markt kan je deelnemen. Hoe meer je koopt, hoe meer kans je maakt om één van de leuke prijzen te winnen. Je kan op onze wekelijkse markt verschillende prijzen in de wacht slepen: 5 hoofdprijzen, aankoopbons voor kippenkraam, textiel, kaas, bakkerij of hamburger, goodiebags.

Deelnemen kan op de markt via een digitale app of een fysiek invulformulier. Ga goed voorbereid op pad en download alvast de wedstrijd-app. Iets gekocht? Scan dan de unieke QR-code van de handelaar en je neemt deel aan de wedstrijd. Geen smartphone? Vraag in dat geval een Invulformulier aan de marktkramer. Deponeer het formulier in de inleverbox die opgesteld staat aan 1 van de kramen op de markt (vóór het einde van de markt).

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 16 mei 2023 tussen 10u00 en 12u00 op het Frans Oomsplein in Hoevenen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *