Apassionata met jubileumproductie "Vrienden voor het leven’’

voorkeur-apassionatA-Vriendenvoorhetleven.11


Apassionata, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, viert zijn tiende verjaardag met de grote jubileumtournee ,,Vrienden voor het leven’’, die in verschillende Europese steden te zien zal zijn. Ook Antwerpen staat op de agenda, met voorstellingen op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013. Ditmaal is het Sportpaleis de plaats van de afspraak.
Met het verhaal van ,,Vrienden voor het leven’’ komt Apassionata voor de achtste keer naar Antwerpen. Begin 2012 zagen net geen 22.000 paardenliefhebbers in de Lotto Arena de edelste paardenrassen ter wereld en de meest indrukwekkende rijstijlen en stunts. Nooit eerder werden zoveel bezoekers verwelkomd op een Apassionata-productie in de Scheldestad. De Duitse producent EquiArte maakt met zijn Apassionatashows furore in Europa sinds 2002. Vijf miljoen bezoekers stapten sindsdien in verschillende Europese steden de droomwereld van Apassionata binnen om te genieten van de magische ontmoeting tussen mens en paard. Zowel jong als oud, families en paardenliefhebbers, genieten van de indrukwekkende ruiterkunst, de adembenemende stunts en de muziek en de dans die van elke voorstelling een unieke belevenis maken.
Spectaculaire stunts
Om de vele trouwe bezoekers te bedanken is er nu een heel bijzondere jubileumshow naar aanleiding van tien jaar Apassionata. Waar gewoonlijk twee gezelschappen gelijktijdig Europa rondreizen, brengt Apassionata dit keer de allerbeste ruiters bijeen in één tournee. Die ging op 3 november 2012 in het Duitse Riesa met veel succes van start. Doordat slechts met 1 groep wordt getoerd, duurt de tournee veel langer, wat meteen ook de reden is waarom de voorstellingen in Antwerpen van de kerstvakantie naar de krokusvakantie verschuiven. Door te kiezen voor het Sportpaleis, is er ook meer ruimte voor grootse showelementen en de meest spectaculaire stunts in een adembenemend en flitsend spektakel. De show ,,Vrienden voor het leven’’, in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 9 februari om 15 en 20 uur en zondag 10 februari om 14 uur. Kaarten: 37, 47 en 57 euro via Tele Ticket Service 070/345.345, vanuit Nederland: 0900-45.000.45 of via www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting op de normale ticketprijs en zijn ook aantrekkelijke kortingen voor groepen en verenigingen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *