Annick Kerstens wordt nieuw districtsraadslid PRO2040

Berendrecht – Vorige maand besliste Nathalie Aertssen (oppositiepartij PRO204) om haar mandaat als raadslid ter beschikking te stellen. Ze wil zich volop concentreren op haar gezin. Annick Kersten (46) volgt haar in januari op.
Annick is één van de voortrekkers van Polderhart, de vereniging die zich belangeloos inzet voor mensen die het moeilijker hebben. Zij stond ook mee aan de wieg van de vroegere Ruilwinkel Polderhart. In 2018 behaalde ze 138 voorkeurstemmen.
Annick Kersten : “Polderhart is en blijft a-politiek. Het is niet omdat ik nu in de districtsraad zetel, dat daar iets aan verandert. Ik zou graag wat vernieuwing zien in de politiek. Politiek die niet boven de mensen staat, maar mét hen samenwerkt mensen. Ik mis  nu in de politiek wat sociale voeling en teamwork en ik denk dat dit zeker op lokaal niveau belangrijk is.”
Uiteraard moet ik me inwerken, maar ik krijg hierbij de volle steun van raadsleden Bart Goris, Karel Hendrickx en Zander Vliegen.
Eerste opvolger voor Nathalie Aertsen is eigenlijk Maarten Gabriëls. Die staat met plezier zijn mandaat af aan Annick. “Zij doet zo veel goeds in onze dorpen en is een enorme meerwaarde voor de lokale politiek. Ik blijf me voor de Polder inzetten via mijn engagementen in verenigingen en organisaties.”
Zander Vliegen vult aan: “Met Annick zetelt iemand bij die écht tussen de mensen staat en zich al jarenlang vrijwillig inzet voor hen die het moeilijker hebben. Haar kennis betekent een enorme meerwaarde voor onze beweging en de lokale politiek.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder