animo Kapellen heeft nieuwe voorzitter

animo Kapellen, de jongerenbeweging van sp.a, heeft een nieuwe voorzitter. Steven Lemmens (25) volgt Bart Van Laer op, die nog wel in het bestuur blijft. Dat bestuur werd trouwens fors uitgebreid. Cindy Calluy (27) blijft op post als secretaris en VUB-rechtenstudente Aster Boeye (19) is de nieuwe ondervoorzitter. Michael Swijnen (28) neemt de taak van penningmeester op.
In het dagelijks leven werkt Steven als webdeveloper bij een bedrijf in Ekeren. Steven komt rechtstreeks uit het verenigingsleven en draait al een 3-tal jaren mee in animo. Daarnaast zetelt hij ook in de Kapelse jeugdraad. Hij is van plan om zijn taak ernstig te nemen en zal focussen op alle belangrijke Kapelse jongerendossiers: “De nieuwe meerderheid belooft werk te maken van een dynamischer jeugdbeleid. Wij zullen er op nauwgezet op toezien dat dit ook gebeurt.”
Steven verwijst hierbij naar het jeugdhuis dat eindelijk eens een eigen locatie moet krijgen en het sluitingsuur dat nog steeds van kracht is in Kapellen. “In Kapellen hebben we ook een dure fuifzaal die amper gebruikt wordt. De Eskapade moet terug aantrekkelijk gemaakt worden.” Via de jeugdraad wil Animo een vinger aan de pols houden over elk jongerendossier en advies indienen of acties opzetten waar er nood aan is. “Animo is er voor de jongeren in Kapellen en wil zorgen dat ook het nieuwe bestuur een goed jeugdbeleid hoog op de agenda houdt.”

Meer informatie over Animo Kapellen vind je op onze website, http://www.animokapellen.info, of via lemmens.steven@gmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.